NK 2021 op het Schildmeer gaat door! – 10 juni 2021

 

 Met de versoepelingen van nu is het op dit moment mogelijk om op 30, 31 juli & 1 augustus het Nederlands Kampioenschap Schakelklasse te organiseren op het Schildmeer. Eindelijk kunnen we weer uitkijken naar een écht evenement! Onder auspiciën van Zeilvereniging Schildmeer zijn de wedstrijdbepalingen en de aankondiging opgesteld. De aankondiging is hieronder te lezen. De wedstrijdbepalingen zijn op de website van Zeilvereniging Schildmeer te vinden (https://zeilverenigingschildmeer.nl/evenementen/nk-schakel/). 

Aankondiging (V.2021.def) – NK Schakel Wedstrijdbepalingen (V.2021.def) – NK Schakel 

Inschrijven kan vanaf NU! Via de website van de Schakelklasse vind je onder het kopje “Inschrijving NK 2021” het inschrijfformulier. Vul deze correct in met de benodigde gegevens. 

LET OP! Voor het inschrijven geldt dat de inschrijving pas definitief is indien betaald. Vóór 25 juli 2021 zal het bedrag van €50 per ingeschreven boot ontvangen moeten zijn. Anders wordt de inschrijving niet meer geaccepteerd door Zeilvereniging Schildmeer en kun je helaas niet deelnemen aan het NK 2021. Het bedrag graag overmaken op rekeningnummer NL31INGB0001406835 t.n.v. Schakelklasse Organisatie Nederland. Onder vermelding van inschrijfgeld + zeilnummer

Wedstrijdlicenties zullen voor zowel de stuurman/vrouw als bemanning gecontroleerd worden. Zorg dus dat je voor het NK je licenties op orde hebt, zodat er achteraf geen problemen meer kunnen ontstaan. Een goede voorbereiding is het halve werk 🙂

Zoals ieder jaar hebben wij voor alle deelnemers, indien vóór 18 juli aangemeld, een presentje. Dit zal net als het NK 2019 een t-shirtje zijn. Vergeet daarom niet om je maat door te geven bij de aanmelding.

Daarnaast is Camping De Otter in renovatie. Dit betekent dat er geen chalets, caravans of andere accomodaties verhuurt worden. Zeilvereniging Schildmeer biedt daarom kampeerplaatsen aan. Hierbij zijn natuurlijk ook de sanitaire gelegenheden geregeld. Ben je van plan te kamperen? Geef dit dan ook even bij de inschrijving door. Boek je plekje wel bij Zeilvereniging Schildmeer zelf. Wij maken puur een inventarisatie qua kampeerders. Voor alle zeilers zal het Schildmeer een daghap regelen tegen een kleine vergoeding. Hierover worden jullie op een later moment meer geïnformeerd. 

We hopen jullie allen op 30, 31 juli en 1 augustus op het Schildmeer weer te zien! Schrijf je snel in, tot dan!