Zomerwedstrijden 26 & 27 juni 2021 – 11 juni 2021

 

YES! We mogen weer! Vanuit de KWS hebben wij te horen gekregen dat de Zomerwedstrijden van 2021 met de geldende maatregelen georganiseerd gaan worden. Echter, zijn hier, naast de geldende Coronamaatregelen, wel een aantal extra regels aan verbonden. Voor onze klasse geldt: 

  • De inschrijving is alleen mogelijk voor KWS-leden (er wordt gecontroleerd op de verantwoordelijke persoon aan boord).
  • Maximaal aantal deelnemers per klasse is 50 personen. Dit betekent dat er maximaal 25 bootjes mee mogen doen. 

Ben je nog geen lid van de KWS, maar wil je wel mee doen aan de Zomerwedstrijden? Dan kun je altijd overwegen om toch lid te worden door je te richten tot ledenadministratie@kws-sneek.nl.

Inschrijving dient via de website van de KWS te gaan. Of direct via deze link: https://www.manage2sail.com/nl-NL/event/a47c2f38-e97c-4e3a-bec6-7ad8081667e0#!/

Natuurlijk gelden de Coronamaatregelen van nu ook op het Starteiland. Lees daarom voorafgaand goed het bijgevoegde Coronaprotocol door, zodat een ieder weet wat hem/haar te wachten staat en wat er verwacht wordt. Het protocol is ook te vinden op de website van de KWS. 

Corona-protocol zomerwedstrijden KWS

We hopen natuurlijk zoveel mogelijk bootjes in het weekend van 26 & 27 juni op het water te kunnen zien! Tot dan 🙂

*Voor de mensen die een jubileumjasje hebben besteld en deze nog niet hebben ontvangen zal dat weekend een mogelijkheid zijn om het jasje af te halen. Ze zullen meegenomen worden naar het eiland, zodat zoveel mogelijk jasjes aan een ieder uitgegeven kunnen worden.