Schakelklasse Jubileum Softshell Jas – 30 maart 2021

 

Hallo allemaal!

Komend seizoen bestaat de Schakelklasse alweer 60 jaar! Daarom hebben wij een softshell jas ontworpen, speciaal voor dit jubileum. Het jasje met ontwerp is op de bijgevoegde afbeelding te zien. De bedrukking zal in verhouding staan met de doorgegeven maat van het jasje, dit kan dus per maat verschillen.

Omdat dit speciaal voor het jubileum is gemaakt, krijg je tijdelijk een leuke aanbieding (indien je natuurlijk lid bent van de Schakelklasse!). De Schakelklasse Organisatie zal een deel van het totale bedrag op zich nemen.

  • Bestel je (als lid van de Schakelklasse) vóór 1 mei dan betaal je niet €70, maar €45!
  • Bestel je na 1 mei of ben je geen lid, dan betaal je de standaard prijs van €70.

Wij hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk leden deze jas zullen gaan aanschaffen, zo kunnen we ons als Schakelklasse goed laten zien. Vooral ook voor de toekomstige schakelzeilers, zodat we nog meer kunnen gaan groeien in ledenaantal en dus ook meer bootjes zullen zien op het water in de toekomst!
Het jasje heeft een mooie pasvorm, voor zowel het heren- als damesmodel, en zit heerlijk. Bovenal is het een multifunctioneel jasje, zo kan het gebruikt worden bij het optuigen van de boot, maar het kan net zo goed gebruikt worden om in te zeilen en noem maar op!

*Er is een mogelijkheid om vanaf vandaag de jasjes (zonder bedrukking) alvast te passen voordat je besteld. De jasjes zullen sowieso meegenomen worden naar het Starteiland tijdens de racetraining op 3-5 april om gepast te kunnen worden voor de zeilers die aanwezig zijn op dat moment.

*Ben je nou niet aanwezig tijdens dit weekend en zou je wel graag een jasje willen passen? Neem dan even contact op met Kim Abma (06-40538097), zodat er een afspraak gemaakt kan worden voor het passen!

De maten die gepast kunnen worden zijn voor de dames een s, m en l. Voor de heren zijn dit de maten m, l en xl. Zit je gewenste maat er niet bij? Pas dan een maat kleiner of groter om toch zeker te zijn van je keuze!

Indien je graag een jasje aan wilt schaffen, geef dan de volgende zaken even door:
– Naam
– Zeilnummer
– Dames- of herenmodel
– Maat (xs-s-m-l-xl-xxl)
*Er kan maar één jasje per lid besteld worden (er kunnen natuurlijk wel meerdere jasjes voor meerdere leden in één keer besteld worden. Noteer dan wel even de namen van de desbetreffende personen).

Bovenstaande gegevens graag mailen naar het volgende e-mailadres: voorzitter@schakeklasse.com.

Wanneer je je jas hebt besteld, verzoeken wij je om deze direct te betalen om je bestelling definitief te maken. Graag het bedrag van €45 over te maken naar bankrekeningnummer: NL31INGB0001406835 t.n.v. Schakelklasse Organisatie Nederland. Onder vermelding van jubileumjas + naam.

Zodra wij alle bestellingen binnen hebben gekregen en de jasjes klaar zijn, zullen wij contact met jullie opnemen en aangeven waar het afgehaald kan worden. Indien gewenst kan het ook opgestuurd worden (verzendkosten zullen wel voor eigen rekening zijn).

Mocht je nog vragen hebben omtrent het jasje, stel ze gerust!