Racetraining tijdens paasweekend (3-5 april) – 23 maart 2021

 

Hoi allemaal,

Heb je je nog niet aangemeld voor het trainingsweekend van 3-5 april? Doe dit dan nog snel! De training is gratis om aan deel te nemen. Dus hoe meer boten op het water, hoe leuker!
Meld je vóór zondag (28-3) via onderstaande link aan indien je WEL aanwezig zal zijn bij dit trainingsweekend. Dit geldt ook voor de mensen die “misschien” aangegeven hebben in de vorige enquête. Graag doorgeven of je wel of niet aanwezig zal zijn.

https://forms.gle/omHhexRaiP251YUy9

Dit trainingsweekend zal in het teken staan van een “racetraining”. Dit houdt in dat er meerdere starts gedaan zullen worden op korte baantjes. Tijdens deze races zal er een rubberboot meevaren om af en toe wat tips te geven. Er zal geen officiële bijeenkomst zijn omtrent de training. Iedereen zal zelfstandig het water op gaan en aanwezig zijn op de doorgegeven starttijd. Zoals eerder al vermeld zal er ongeveer om 11 uur gestart worden en verlaten we uiterlijk 15 uur het water. De exacte starttijd volgt nog.

De KWS organiseert de trainingen het gehele paasweekend. Dit betekent dat wij als schakelklasse dus ook zullen gaan trainen op zaterdag 3, zondag 4 én maandag 5 april.

*We gaan ervan uit dat je het hele weekend aanwezig zult zijn. Mocht je echt een dag niet kunnen, geef dit dan even door aan Gerrit Wissels (06-21304635) of Kim Abma (06-40538097). Dan kunnen zij dit doorspelen aan de KWS, zodat daar rekening mee gehouden kan worden in de organisatie van het trainingsweekend.

Natuurlijk zullen de coronaregels altijd in acht genomen moeten worden. Dit geldt voornamelijk voor op de wal. Er is een trainingsprotocol opgesteld, deze zal worden gedeeld met de zeilers die aanwezig zullen zijn dat weekend.


Met vriendelijke groet,

Melanie Meter
Secretariaat SKO-Nederland

T: 06-31308934
E: secretariaat@schakelklasse.com