Corona update – 10 april 2020
De start van het waterseizoen 2020 op het Starteiland hadden we ons een paar weken geleden nog totaal anders voorgesteld. Wie had kunnen bedenken, dat door deze corona- pandemie het maatschappelijk, sociale en verenigingsleven helemaal tot stilstand zou komen. Onze mooie plannen voor de 50e Kleine Sneekweek en de 85eSneekweek staan nu in een geheel ander daglicht.
 
Als gevolg van de rijksmaatregelen hebben we moeten besluiten alle evenementen en activiteiten van onze vereniging tot 1 juni a.s. stil te leggen. En de vraag die ons allemaal bezighoudt is in hoeverre en op welke wijze we na deze datum weer evenementen en activiteiten mogen en kunnen organiseren. Uiteraard zijn jullie net als wij benieuwd in hoeverre de Sneekweek, al dan niet in een aangepaste vorm, door kan gaan. Het bestuur is met de verschillende stakeholders in gesprek in hoeverre dit nog tot de mogelijkheden behoort. De richtlijnen van het kabinet zijn hierbij uiteraard leidend. Desalniettemin zijn we op de achtergrond met al onze vrijwilligers en sponsors uiteraard wel bezig om ons voor te bereiden op trainingen, wedstrijden en aangepaste activiteiten, zodra dat weer kan.
 
Laten we goed op elkaar passen, zodat we straks weer extra kunnen genieten van onze vrijetijdsbesteding. Wij wensen jullie vooral veel gezondheid toe en houden jullie op de hoogte de komende tijd.
 
Bestuur Koninklijke Watersportvereniging Sneek