Algemene ledenvergadering 2024

 

Geacht lid,

Graag nodigen wij je uit voor de Algemene Ledenvergadering van de Schakelklasse Organisatie, die op 8 maart zal plaatsvinden in Koudum op FloatingHotel de Magnifique.

Om alvast in de sfeer te komen is voorafgaand aan de vergadering een lopend buffet georganiseerd. Het lopend buffet zal op dezelfde locatie plaatsvinden als de ALV. Voor het buffet rekenen we een eigen bijdrage van 10 euro pp. Betaling hiervoor zal voorafgaand aan de ALV plaatsvinden via een betaalverzoek.

Het programma voor de avond:
17:30 inloop
18:00 lopend buffet
19:00 ALV en prijsuitreiking jaarprijzen
Na afloop is er nog ruimte om met iedereen bij te praten onder het genot van een drankje en zal er een quiz plaatsvinden georganiseerd door het promotie team!

Om een indicatie te krijgen van aantal verwachte leden vragen we je aan te melden via de volgende link. Geef hierbij ook aan of we op je kunnen rekenen bij het buffet: https://forms.gle/x78ebFHD4EJtsMu57
Wanneer aanmelden via de link niet lukt is het mogelijk om een mail te sturen naar het mailadres van het secretariaat: secretariaat@schakelklasse.com. Vermeld in deze mail dan naam, aantal aanwezigen en of u/jullie ook aanwezig zullen zijn bij het lopend buffet.

We zijn ons er bewust van dat de locatie moeilijk bereikbaar kan zijn voor leden die geen mogelijkheid hebben om met een auto te komen. Wij zijn ervan overtuigd dat we hier samen een oplossing voor kunnen verzinnen. Laat dit dus geen beperking zijn om niet aanwezig te kunnen zijn. Mail of app mij (Melanie) of een van de andere bestuursleden en dan zoeken we samen een passende oplossing.

De agendapunten voor de vergadering en de notulen van de Algemene Ledenvergadering 2023 heb je inmiddels per mail ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Melanie Meter
Secretariaat SKO-Nederland

T: 06-31308934
E: secretariaat@schakelklasse.com