Aflassing jubileumfeest Zomerwedstrijden – 11 juni 2021

 

De Schakelklasse bestaat dit jaar 60 jaar. Hiervoor hadden we graag een jubileumfeest willen organiseren. We zijn als bestuur hier dan ook actief mee bezig geweest maar helaas dwingt Corona ons om anders te beslissen.

We hadden een aantal feestelijkheden en activiteiten gepland rond de zomerwedstrijden op het Sneekermeer op 26 & 27 juni 2021 waarbij we eenieder die de Schakelklasse een warm hart toedraagt hadden willen uitnodigen voor dit jubileumfeest. Echter onder huidige geldende, versoepelde Coronamaatregelen lijkt het erop dat we dan wel wedstrijden kunnen varen (en daar zijn we op dit moment al heel erg blij mee), MAAR er is van feestjes in grote(re) groepen helaas nog géén sprake. Bij versoepeling is er nog steeds een beperking van het aantal mensen bij samenkomsten.

Dit vinden wij als bestuur onvoldoende om een jubileumfeest, zoals we dat bij de Schakelklasse gewend zijn te organiseren, door te laten gaan. Daarom hebben wij als bestuur helaas moeten besluiten om dit niet door te laten gaan.