Nieuwe website

Na 6 jaar een nieuwe website

De Schakelklasse heeft een nieuwe website. Zoals u kunt zien is er qua inhoud en lay-out een hoop veranderd aan de website. We hebben geprobeerd de website strakker en overzichtelijker te maken met andere kleuren en een strakker format. Wil je lid worden? Dan meld je jezelf makkelijk aan via de 'lid worden' knop. En lid worden loont! In 2015 introduceert de klasse de nieuwe voordelen van het Schakellid zijn. Zo kun je als lid gratis een boot verkopen via de website terwijl niet leden hier voor moeten betalen. Meer over de ledenvoordelen worden besproken tijdens de jaarvergadering op 1 februari in de Kajuit te Sneek. 

De website wordt nu door het gehele bestuur beheerd waardoor we allemaal de website up-to-date houden. Foto's en verslagen worden interactief gedeeld en beheert met snelle links richting Facebook en Twitter.

Uiteraard zullen we regelmatig de website op bepaalde delen vernieuwen of aanpassen om verbeteringen door te voeren. Mocht je iets zien waarvan je denkt 'He dat kan anders' laat het ons dan weten via info@schakelklasse.com